Όλοι μας έχουμε ανάγκη από ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο που να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα στοιχεία του προσώπου μας. Η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να σας το προσφέρει με τις όψεις πορσελάνης, τις όψεις σύνθετης ρητίνης και με τις ολοκεραμικές στεφάνες.

Οι σύγχρονες αυτές τεχνικές βελτιώνουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα αλλάζοντας το σχήμα,το μέγεθος και το χρώμα των δοντιών, μπορούν να καλύψουν μεσοδόντια διαστήματα και να σας αλλάξουν το χαμόγελο μια για πάντα!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ασθενείς καταφεύγουν στη λύση των εμφυτευμάτων προκειμένου να αποκαταστήσουν τη φθαρμένη οδοντοστοιχία τους και τα απωλεσθέντα δόντια.

Η εμπειρία και η κατάρτιση του επιστημονικού μας προσωπικού μπορεί να σας προσφέρει μια ανώδυνη αποκατάσταση είτε με μονήρες είτε με πολλαπλά εμφυτεύματα επάνω στα οποία εφαρμόζονται με ακρίβεια ακίνητες ή κινητές αποκαταστάσεις.

Όλοι επιθυμούμε ένα όμορφο,υγιές κι αστραφτερό χαμόγελο απαλλαγμένο από τις δυσάρεστες χρωστικές που εναποτίθενται από το τσιγάρο,τον καφέ και τις διατροφικές μας συνήθειες.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά σας χαρίζουμε ένα φωτεινό χαμόγελο γεμάτο λάμψη κι αυτοπεποίθηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε ασθενούς η θεραπεία γίνεται είτε με τη χρήση εξατομικευμένων διαφανών ναρθήκων στο σπίτι, είτε με τη χρήση εξειδικευμένης συσκευής λεύκανσης στο ιατρείο, είτε με συνδυασμό των δυο παραπάνω μεθόδων για να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η απώλεια ενός ή περισσότερων δοντιών μπορεί να αποκασταθεί μέσω της προσθετικής.

Στην ακίνητη προσθετική ανήκουν οι μεταλλοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες, οι στεφάνες και γέφυρες μονολιθικού ζιρκονίου και οι ολοκεραμικές στεφάνες.

Στην κινητή προσθετική ανήκουν οι ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες είτε με μεταλλικά, διαφανή ή ροζ άγκιστρα, είτε με κρυφούς συνδέσμους ακριβείας.

 

Ο βρουξισμός είναι το ακούσιο σφίξιμο των δοντιών που συνήθως προκαλείται από έντονο stress, ένταση, θυμό και παρατηρείται κυρίως κατά τη διάρκεια του ύπνου, σπανιότερα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η αντιμετώπισή του γίνεται με την κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Η ουλίτιδα και η περιοδοντολογία είναι νόσοι που ταλαιπωρούν αρκετούς ασθενείς. Εκδηλώνονται με την αιμορραγία των ούλων, την κακοσμία του στόματος και την κινητικότητα των δοντιών. Στο ιατρείο μας αυτές οι νόσοι θεραπεύονται άμεσα και ανώδυνα.

Αφορά στην απλή και χειρουργική εξαγωγή δοντιών και σοφρονιστήρων, στη χειρουργική αφαίρεση καλοηθών και κακοηθών βλαβών του στόματος, στη χειρουργική προετοιμασία του οστού με μόσχευμα και ανύψωση ιγμορείου με απώτερο σκοπό την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Ο πόνος είναι το σύμπτωμα εκείνο που οδηγεί εσπευσμένα τον ασθενή στον οδοντίατρο. Η θεραπεία του φλεγμαίνοντος πολφικού ιστού διενεργείται σε τρία στάδια, την εκπόλφωση, τη χημικομηχανική επεξεργασία του συστήματος των ριζικών σωλήνων και την ερμητική έμφραξη αυτών.

Το ιατρικό προσωπικό του ιατρείου μας σας παρέχει άμεση ανακούφιση από το ενοχλητικό αίσθημα του πόνου και σας εξασφαλίζει ένα σίγουρο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη επαφή του νηπίου με τον οδοντίατρο θα πρέπει να γίνεται στην ευαίσθητη ηλικία των δυο ετών. Η εμπιστοσύνη των λιλιπούτειων ασθενών μας είναι ένα στοίχημα που έχουμε κερδίσει εδώ και χρόνια χάρη στη φιλική και πρόσχαρη αντιμετώπισή τους από την ιατρική μας ομάδα.